Erhverv

Her er den færdige elektriske charmetrold fra Honda

Honda viser den endelige version af den lille, charmerende og højteknologiske elektriske Honda e, som kommer til næste år. Rækkevidden er dog beskedne 220 km.

Honda e er en lille charmetrold, som dog også befinder sig i den eksklusive afdeling. Foto: Honda Instrumenteringen består af en væg-til-væg skærme, og bilen får også en stemmestyret kunstig intelligens, der lærer hen ad vejen. Foto: Honda Den lille baghjulstrukne elbil fås i to motoriseringer på 136 hk eller 151 hk. Foto: Honda

De nuttede og nærmest afvæbnende linjer har været kendt længe, ligesom Honda fra starten har understreget, at den nye, lille, elektriske og baghjulstrukne Honda e skal være væver og velkørende samt appellere til dem, som går efter en elbil i den mere eksklusive klasse.

Nu viser det japanske mærke den endelige produktionsklare version af Honda e, som står på podiet ved IAA-messen i Frankfurt, og producenten fortæller også om de tekniske og udstyrsmæssige detaljer for bilen, som lander herhjemme i midten af 2020. ..

BRANCHENYT
Læs også