Erhverv

Fyringer i Danske Bank, hackerangreb på Demant og Ellemann-Jensen og dansk erhvervsliv

Danske Banks topchef rykker rundt på ledelsen, fyrer sin finansdirektør efter blot 1 år, og rykker bankens absolutte kronprins længere frem i hierarkiet.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes eller lyt til alle afsnit her direkte her.

(02:00) Fyringer og politianmeldelse af Danske Bank. Det miserable forløb med investeringsproduktet Flexinvest Fri har givet en politianmeldelse fra Finanstilsynet og viser, hvor dybt den rådne kultur tilsyneladende stikker i Danmarks største bank. Den nye ledelse virker dog opsat på at rense ud og sparker torsdag bl.a. finansdirektøren på porten. Ledelsesrokaden giver også ny plads til bankens absolutte kronprins.

(15:10) Hackere har angrebet høreapparatgiganten Demant. Investorerne reagerede med panik og sendte aktien ned i starten af ugen. I A.P. Mærsk kostede et hackerangreb over to milliarder kroner. Frygten for cyberangreb er en af de mest presserende udfordringer i toppen af dansk erhvervsliv i øjeblikket, lyder vurderingen.

(23:40) Jakob Ellemann-Jensen i spidsen for Venstre. Det er kun et spørgsmål om tid, førend at den 45-årige Ellemann-Jensen overtager formandsposten i Venstre. Hermed står den borgerlige blok endelig samlet. Men hvad betyder det for dansk erhvervsliv? Vi tager diskussionen.

I studiet: Virksomhedsredaktør Søren Linding, kommentator Anders Heide Mortensen og debatredaktør Magnus Barsøe.

Læs også