Erhverv

Lunar Way dropper Way og gør klar til banklancering i januar 2020

Adm. direktør i Lunar, Ken Villumsen Klausen, mener, at forkortelsen af navnet vil være nemmere for kunderne at sige. Foto: Joachim Ladefoged

Den danske fintech-virksomhed Lunar Way, som fik banklicens i august, skifter navn til Lunar og forbereder sig på lancering af sin egen bank i januar 2020.

- Vi er ved at bygge en nordisk bank fra bunden, og i den proces er det naturligt, at vi skærer vores brand til, så vi er klar til at konkurrere på lige fod med den etablerede sektor, siger Ken Villum Klausen, der er stifter og administrerende direktør i Lunar.

- Vi arbejder på at gøre det nemt for brugerne og synes, at det er lettere at sige Lunar, så det bliver vores nye navn, fortsætter han.

Med etableringen af sin egen bank vil Lunar blive i stand til at lancere egne produkter og tilbyde alt fra indlån og realkredit på sigt.

- Vi bruger en del krudt på at bygge den base, der skal til for at vi kan blive vores egen bank med kunder på egne bøger og tilbyde helt basale services. Derfra vil vi skridt for skridt rulle vores vision ud, når det gælder om at lave en finansiel super-app, der samler alle de essentielle transaktionsbaserede services for vores brugere, siger Ken Villum Klausen.

Læs også