Erhverv

Selskab med diabetesplaster sigter mod hurtig børsnotering

Reapplix har udviklet et plaster, der skal hjælpe diabetikere med fodsår, der i værste fald ellers kan føre til amputationer. Plastret ventes at kunne sælges i store mængder i både USA og Europa. Foto: Reapplix

Selskabet Reapplix sidder på et nyt revolutionerende plaster, der skal bane vejen for den første "rigtige" børsnotering i mere end et år på børsen i København.

Det skriver Berlingske Business, der erfarer fra flere kilder, at Reapplix inden for få uger vil offentliggøre sine planer om en børsnotering før jul.

Reapplix har udviklet et plaster, der skal hjælpe diabetikere med fodsår, der i værste fald ellers kan føre til amputationer. Plastret ventes at kunne sælges i store mængder i både USA og Europa.

- Vi er nu ved et tidspunkt, hvor vi skal ind i en kommerciel fase, hvor vi skal have flere penge i kassen. Vi kigger på flere muligheder, men vi kan godt sige nu, at en børsnotering er den mest interessante mulighed, svarer Graeme Brooks, der er topchef i Reapplix, på spørgsmålet om en snarlig børsnotering til avisen.

Carnegie og ABG Sundal Collier venter ifølge Berlingske Business, at Reapplix melder sit ønske om en børsnotering til fondsbørsen i slutningen af oktober eller starten af november. Selve børsnoteringen og første handelsdag ventes derfor i en af de første uger af december.

Med en "rigtig" børsnotering menes der, at Reapplix hverken overtager en eksisterende børsskal eller spaltes ud fra et eksisterende børsnoteret selskab.

Reapplix ventes angiveligt at forsøge at rejse omkring en halv mia. kr. ved noteringen. I så fald vil virksomheden få en markedsværdi på omkring 1 mia. kr.

BRANCHENYT
Læs også