Erhverv

Kapitalfonden Polaris køber skadeservicegigant

Kapitalfonden Polaris køber skadeservicekoncernen SSG fra investeringsselskabet BWB Partners.

Foto: SSG

Skadeservicegiganten SSG skifter hænder fra den ene kapitalfond til den anden.

Den nordiske kapitalfond Polaris har købt aktiemajoriteten i SSG Group fra den danske BWB Partners, der har ejet SSG Group siden 2012.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse. Parterne har aftalt ikke at oplyse købsprisen til offentligheden.

»SSG er en attraktiv virksomhed med gode vækst- og udviklingsmuligheder på det nordiske marked for skadeservice,« siger Rune Lillie Gornitzka, Partner i Polaris.

»I de kommende år vil vi sammen skabe fremgang i omsætning og indtjening gennem videndeling, digitalisering, styrket kundeservice og investeringer i salgs- og driftsprocesser samt et skarpt fokus på opkøbsmuligheder inden for skadeservice og beslægtede områder,« fortsætter han.

SSG’s ydelser består bl.a. i at rydde op efter brande, voldsomme vejrbegivenheder og oversvømmelse

Kapitalfonden BWB Partners satte sig på størstedelen af aktierne i SSG i 2012, og har siden brugt årene på at ekspandere til det norske og svenske marked.

Allerede sidste år forlød det, at BWB Partners nu var klar til at sælge skadeservicekoncernen videre.

Vi har nået vores oprindelige mål for ejerskabet af SSG, som i dag er blandt Nordens førende på sit felt. SSG er en robust og veldiversificeret virksomhed med gode fremtidsudsigter, og det er et naturligt tidspunkt for os at give stafetten videre til Polaris,” siger Lars Thorsgaard Jensen, Partner i BWB Partners.

SSG forventer en omsætning i niveauet 900 mio. kr. i regnskabsåret 2018/19 og et driftsresultat i niveauet 60-65 mio. kr.

BRANCHENYT
Læs også