Erhverv

AaB fritstiller sportsdirektør

Allan Gaarde tiltrådte i AaB i juni 2013, og skal ifølge bestyrelsesformand Torben Fristrup blandt andet huskes for sin medvirken til, at fodbodklubben vandt både mesterskab og pokal i 2014. Arkivfoto: Casper Dalhoff

AaB afbryder samarbejdet med sportdirektør Allan Gaarde, der er fritstillet med virkning fra tirsdag, oplyser selskabet.

I første omgang fordeles Allan Gaardes opgaver imellem administrerende direktør Thomas Bælum og cheftræner Jacob Friis.

Allan Gaarde tiltrådte i AaB i juni 2013, og skal ifølge bestyrelsesformand Torben Fristrup blandt andet huskes for sin medvirken til, at fodbodklubben vandt både mesterskab og pokal i 2014.

- Efter drøftelser mellem bestyrelsen og direktionen omkring den fremtidige struktur i vores sportslige afdeling er vi imidlertid enige om, at revurdere vores sportslige setup. Bestyrelsen vil snarest sætte sig sammen og beslutte den fremtidige struktur, oplyser bestyrelsesformand Torben Fristrup.

Følg serien: 10 idéer, der kan ændre Danmark
Læs om 10 visionære iværksættere og deres idéer. I denne uge dækker FINANS fødevarebranchen, hvor vi ser på fordel og ulemper i forhold til de en af de idéer, som forsøger at bygge verdens med avancerede fødevareprinter.
Læs serien her
BRANCHENYT
Læs også