Erhverv

Radio24syv overvejer at gå til ombudsmanden

Radio24syv kontakter ombudsmanden, hvis ikke han tager sagen om dab-udbuddet op af egen drift. Nogle politikere ønsker desuden en undersøgelse fra Rigsrevisionen.

Medieordførere mødtes tirsdag i Kulturministeriet for at tale med kulturministeren og Radio- og tv-nævnet om det omstridte udbud af en dab-kanal, der gik til Radio Loud. Foran demonstrerede tilhængere af den nu lukkede kanal Radio24syv. Foto: Niels Christian Vilmann/Scanpix 2019 tavs demonstration for Radio24syv. Tavs demonstration for Radio24syv foran Kulturministeriet før medieordførere mødes for at tale med kulturministeren om de klager, der er modtaget over behandlingen af ansøgninger til dab-udbuddet, der gik til Radio Loud tirsdag den 5. november 2019.. (Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix) tavs demonstration for Radio24syv. Tavs demonstration for Radio24syv foran Kulturministeriet før medieordførere mødes for at tale med kulturministeren om de klager, der er modtaget over behandlingen af ansøgninger til dab-udbuddet, der gik til Radio Loud tirsdag den 5. november 2019.. (Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix) Troels Lund Poulsen (V) ankommer til mødet i Kulturministeriet for at tale med kulturministeren om de klager, der er modtaget over behandlingen af ansøgninger til dab-udbuddet, der gik til Radio Loud tirsdag den 5. november 2019.. (Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix)

Der er tilsyneladende stadig liv i Radio24syv, der lukkede på FM-båndet den 31. oktober. På radiokanalens hjemmeside kan man høre noget, der lyder som en bankende puls.

Radio- og tv-nævnet udtalte så sent som tirsdag aften - efter at have besvaret spørgsmål fra medieordførere - at det står på mål for sin afgørelse af det omdiskuterede dab-udbud, som Radio24syv tabte til Radio Loud. Kulturministeriet har meddelt, at det ikke har juridisk hjemmel til at foretage sig yderligere i relation til udbuddets udfald...

Læs også