Erhverv

G4S voksede med 4,3 pct. organisk i tredje kvartal

G4S fortæller også, at det fortsætter arbejdet med en opsplitning af Cash Solutions i første halvår 2020, men på samme tid evalueres bud fra tredjeparter som et alternativ til en opsplitning af selskabet i to dele. Foto: Simon Dawson/Bloomberg
G4S

Sikkerhedsselskabet G4S havde i tredje kvartal en organisk vækst på 4,3 pct., fremgår det af en handelsopdatering fra selskabet torsdag morgen.

- Gruppen fastholdt det positive organiske vækstmomentum, som vi så i første halvår, men en organisk omsætningsvækst på 4,3 pct. i tredje kvartal, siger administrerende direktør Ashley Almanza i meddelelsen.

Forretningsområdet Secure Solutions leverede en organisk vækst på 4,9 pct. og Cash Solutions leverede en vækst på 4,1 pct.

- Når vi kigger fremad ser vi gode muligheder for at generere yderligere omsætningsvækst næste år og fremefter, lyder det endvidere fra Ashley Almanza.

G4S fortæller også, at det fortsætter arbejdet med en opsplitning af Cash Solutions i første halvår 2020, men på samme tid evalueres bud fra tredjeparter som et alternativ til en opsplitning af selskabet i to dele.

Læs også