Erhverv

North Media: Siger farvel til topchef for aviser og udpeger ny

Lasse Wulff Hansen, der er vicedirektør, har fra dags dato overtaget jobbet som administrerende direktør i North Media Aviser.

Ifølge North Media sker afløsningen, i takt med der er sat "et nyt og stærkt ledelsesteam op", som Lasse Wulff Hansen har været en del af. Foto: Colourbox.com

Det oplyser North Media i en meddelelse til fondsbørsen fredag formiddag.

Han afløser Steen Gede, der siden slutningen af februar har været først konstitueret direktør og siden administrerende direktør for forretningsområdet North Media Aviser.

Ifølge North Media sker afløsningen, i takt med der er sat "et nyt og stærkt ledelsesteam op", som Lasse Wulff Hansen har været en del af.

- Vi mener, at Lasse er den rette mand for at drive de stærke ugeaviser i København og Nordsjælland samt Helsingør Dagblad og derudover udvikle avisernes digitale produkter.

- Derfor har vi også lavet en aftale med Steen om, at han fratræder, og at Lasse overtager som direktør. Steen Gede har udført et godt arbejde for North Media, og det takker vi ham for, siger Mads Dahl Andersen, der er bestyrelsesformand for North Media, i meddelelsen.

Læs også