Erhverv

Søskendepar tjener rekordmange millioner på populært taskefirma

Overskuddet fortsætter med at vokse i Núnoo.

Gennem især de sociale medier har den 39-årige Pia Silfen (tv) og den 35-årige Naja Silfen (th) fået stor succes med skindtasker til yngre kvinder. Foto: Nunoo

Et dansk søskendepar har på ganske få år opbygget et taskemærke, som indbringer dem pæne millionbeløb.

Faktisk så pæne, at de to søskende nu har slået rekord og dermed stadig har overhalet deres forældre, som står bag den store danske designsucces Adax.

Søskendeparret Pia Silfen-Jensen og Naja Silfen ejer sammen taskefirmaet Núnoo, som især sælger tasker til yngre kvinder. Og taskerne er særdeles populære.

I et netop offentliggjort årsregnskab kan Núnoo fremvise et overskud på 5,8 mio. kr. Dermed har taskefirmaet for tredje år i træk løftet indtjeningen.

»Årets resultat lever op til ledelsens forventninger og ambitioner og vurderes at være tilfredsstillende,« lyder det i regnskabet.

Millionoverskuddet er kommet i hus, på trods af at Núnoo-søstrene har investeret i både et nyt lagerstyringssystem og mere lagerkapacitet. Samtidig er medarbejderstaben mere end fordoblet, så den nu tæller 19 ansatte.

Pia Silfen-Jensen og Naja Silfen stiftede Núnoo for fire år siden, og de sælger deres tasker både herhjemme og på det amerikanske og japanske mared. For at slå igennem har de især brugt de sociale medier, hvor kendte bloggere og influencere er blevet foræret tasker i bytte for billeder og omtale på de sociale medier.

En strategi, der tilsyneladende har virket.

Udover at være selvstændige iværksættere er søstrene også medejere af taskefirmaet Adax, som deres forældre, Eugen og Helle Silfen, har opbygget.

Eugen og Helle Silfen har i alt fem børn, som alle er medejere af Adax. Og to af dem, Pia Silfen-Jensen og Naja Silfen, har altså selv kastet sig over livet som taske-iværksættere.

Det gør de så godt, at indtjeningen i Núnoo har overhalet Adax’.

Direktionen i Núnoo består af Naja Silfen og Pia Silfen-Jensens mand, Rasmus Silfen-Jensen, som også er blevet gjort til medejer af virksomheden.

BRANCHENYT
Læs også