Erhverv

Det krævede fire bureauer: Nu skifter TDC navn

Infrastrukturdelen har fået nyt navn, og det ligger ikke langt fra det gamle.

TDC har hovedkvarter i Sydhavnen i København. Foto: Arkiv.

Det krævede hjælp fra intet mindre end fire bureauer at finde ud af, at TDC ikke længere skal hedde TDC men i stedet for TDC NET. Det skriver markedsforing.dk.

»De fleste danskere kender den blå rhombe, som har været en del af vores visuelle identitet i mange år. Den bringer vi frem som vores ikon i det nye brand, hvilket giver os en masse frihed i det kreative og vil hjælpe os til at bygge videre på vores identitet, siger Mikkel Lind, Vice President, Head of Marketing, Communications & Online, TDC NET, til markedsforing.dk.

TDC NET dækker over selve infrastrukturdelen af koncernen, mens brands som YouSee, Fullrate og Telmore er samlet i indholds-divisionen Nuuday.

Ifølge Mikkel Lind har der i alt været 3.000 navne oppe at vende, men det krævede altså »masser af analyser, fokusgrupper, workshops og talrige interviews med TDC-medarbejdere i alle lag i virksomheden« at komme frem til det helt rigtige. At TDC nu skal hedde TDC NET.

Hjælpen er kommet fra reklamebureauet Mensch, kommunikationsbureauet FRIDAY, branding- og designbureauet Kontrapunkt og det britiske navnebureau Siegel+Gale, skriver markedsforing.dk.

BRANCHENYT
Læs også