Erhverv

Nustay skifter ud i bestyrelsen og lægger op til kapitaludvidelse

Nustay skifter ud i sin bestyrelse i forbindelse med den næste ekstraordinære generalforsamling i selskabet, oplyser selskabet i en meddelelse fra sent mandag.

Der er endnu ikke sat dato på generalforsamlingen, men i forbindelse med den stopper Michael Telling Jørgensen, der i dag er medlem af bestyrelsen, på den post. Han vil dog fortsat være aktionær i selskabet og fungere som rådgiver for Nustay, fremgår det af meddelelsen.

Som erstatning for Michael Telling Jørgensen foreslår Nustay-bestyrelsen valg af Christian Strøjer og Mathias Lundø Nielsen, der er topchef i selskabet, til bestyrelsen.

Samtidig lægges der op til en afstemning om en kapitalforhøjelse på cirka 35 mio. kr., som Nustay tidligere har varslet i en meddelelse.

Nustay er en online bookingplatform til hoteller og udlejningsejendomme, som slår sig op på gode priser, større gennemsigtighed og mere relevante resultater.

Selskabet er stiftet i 2014 af den nuværende administrerende direktør, Mathias Lundø Nielsen.

Nustay blev noteret på den svenske Spotlight-børs i marts i år til 7 kr. per aktie. Tirsdag stiger aktien med 4,4 pct. til 4,53 kr. Dermed er den godt 35 pct. under noteringskursen.

BRANCHENYT
Læs også