Erhverv

Kåring: Anders Dam er Danmarks bedste topchef til medierelationer

Jyske Banks topledelse skiller sig ud i PR-måling fra Aalund. Danfoss har det bedste image.

Ordførende direktør Anders Dam fra Jyske Bank er ifølge landets erhvervsjournalister den bedste topchef til medierelationer. Foto: Jens Dresling

Ordførende direktør Anders Dam fra Jyske Bank er landets bedste topchef i arbejdet med at profilere sin virksomhed.

Det viser en måling fra konsulenthuset Aalund, der i sit årlige PR Barometer har spurgt landets erhvervsjournalister om, hvem der er bedst til PR.

Blandt topcheferne kommer Anders Dam ind på en klar 1. plads.

»Grundfos har, ligesom i 2017 og 2018, den mest troværdige topledelse. Herefter står der i år Jyske Bank på det hele,« skriver Aalund i undersøgelsen.

Ifølge den er Jyske Banks topledelse både bedst til at kommunikere med pressen, den mest tilgængelige topledelse, samt den topledelse der bidrager mest positivt til profilering.

Når journalisterne bliver spurgt om, hvilken topchef der er bedst til medierelationer, kommer Anders Dam også ind på 1. pladsen.

I en e-mail til Finans oplyser vinderen, at han ikke bryder sig om den slags kåringer.

»Vi svarer kort og godt på de spørgsmål I stiller os - længere er strategien ikke. Vi aner ikke, hvad udkommet af den strategi er,« skriver Anders Dam.

Danfoss er den virksomhed, som ifølge journalisterne har det bedste image. Siden 2015 har Lego ellers indtil nu hvert år ligger nr. 1 i den kategori.

I alt 243 erhvervsjournalister har deltaget i undersøgelsen, der blev gennemført fra den 29. april til den 10. juli i år.

10 idéer, der kan ændre Danmark
Få historierne om de iværksættere, der har potentialet til at redefinere dele af dansk erhvervsliv. Få magasinet her
BRANCHENYT
Læs også