Erhverv
BREAKING

Matas-chefen: Vi fandt magien i nutidens detailhandel

Julehandlen har skabt vækst og fornyet optimisme hos børsnoterede Matas. Adm. direktør Gregers Wedell-Wedellsborg fastslår, at det er vigtigt i arbejdet med at vende udviklingen i detailkæden, selvom der fortsat er masser af udfordringer.

Gregers Wedell-Wedellsborg blev i 2017 hentet fra Coop Danmark til Matas som ny adm. direktør i den børsnoterede detailkæde. Foto: Lars Krabbe.

Gregers Wedell-Wedelsborg er en glad adm. direktør og chef i detailhandlen. Den børsnoterede kæde Matas har onsdag morgen opjusteret forventningerne til regnskabsåret 2019/20 efter en »stjernegod« julehandel og fremgang i det seneste kvartal. Kædechefen erkender dog, at fortsat er masser af ting at slås med i en presset detailhandel. Han er dog sikker på, at en formel med kombination af de 275 fysiske butikker og en voksende nethandel inden for kosmetik og skønhedspleje virker.

Har du og Matas med dagens meldinger nu fundet nøglen til fremtidens detailhandel efter år med hårdt pres og butiksdød i den samlede branche?..

BRANCHENYT
Læs også