Erhverv

Logitech leverer største salgskvartal i selskabets historie

Logitech, der blandt andet er kendt for at producere computerudstyr som mus og tastaturer, klarede sig bedre igennem tredje kvartal af det skæve regnskabsår 2019/20, end analytikerne havde ventet.

Her løftede det schweiziske selskab sin omsætning med 4 pct. til 902,7 mio. dollar, hvilket resulterede i en justeret driftsindtjening på 151,6 mio. dollar. Analytikerne havde blot ventet 139,7 mio. dollar ifølge Bloomberg News.

På bundlinjen gav det en nettoindtjening på 117,5 mio. dollar, hvilket ligeledes var mere, end analytikerne havde regnet med. De havde sat næsen op efter et overskud på 111,8 mio. dollar.

- Vi leverede vores største kvartal målt på salg og indtjening i selskabet historie, hvor salget på kvartalbasis for første gang oversteg 900 mio. dollar, siger topchef Bracken Darrell i en kommentar til tallene.

- Vores tre største forretninger - Gaming, Computerudstyr og Videosamarbejde - havde alle sammen en solid vækst inklusive en tocifret vækst inden for Gaming og Videosamarbejde.

- Trods indflydelsen fra tariffer leverede vi en stærk bruttomargin på 37,6 pct. På baggrund af denne stærke præstation bekræfter vi vores forventninger til helåret, lyder det fra den administrerende direktør.

Logitech forventer i regnskabsåret 2019/20 at nå en justeret driftsindtjening på 375-385 mio. dollar og en mellem til høj encifret salgsvækst målt i konstante valutakurser.

BRANCHENYT
Læs også