Erhverv

ISS ramt af cyberangreb

Den danske servicegigant blev i starten af denne uge ramt af et malware-angreb, oplyser ISS.

Arkivfoto: Miriam Dalsgaard.
ISS

Den danske servicegigant ISS har været udsat for et cyberangreb. Det oplyser ISS i en fondsbørsmeddelelse onsdag eftermiddag.

Ifølge fondsbørsmeddelelsen er der tale om et malware-angreb, som ramte koncernens it-systemer mandag den 17. februar. Som en del af selskabets procedure lukkede ISS efterfølgende ned for sine it-systemer, hvilket var med til at isolere angrebet.

»Årsagen til angrebet er blev identificeret og vi arbejder nu på at genoprette vores it-systemer. Enkelte systemer er allerede genoprettet. Der er samtidig ingen indikationer på, at kundedata er blevet kompromitteret,« oplyser ISS.

Ifølge meddelelsen arbejder selskabet i øjeblikket på at genoprette de resterende it-systemer og skabe sig et generelt overblik over situationen. Desuden forsøger ISS at kortlægge, hvilke økonomiske konsekvenser malware-angrebet har haft.

Servicekoncernen vil komme med yderligere information om angrebet, når selskabet har et større overblik og mere information, oplyser ISS i fondsbørsmeddelelsen.

Læs også
Top job