Serier

Generalforsamlinger udskydes på stribe efter nye virus-tiltag

Corona rammer verden

Det er sæson for generalforsamlinger, men coronavirus og de danske myndigheders forbud mod forsamlinger på mere end ti personer har onsdag udløst endnu flere aflysninger.

NKT har udskudt selskabets ordinære generalforsamling, der var planlagt til at finde sted den 26. marts, på ubestemt tid.

Cemat udskyder sin ordinære generalforsamling, der var planlagt til at finde sted den 25. marts, på ubestemt tid.

Sydbank har udskudt den ordinære generalforsamling, der skulle være afholdt den 19. marts, på ubestemt tid, indtil det igen er tilladt og forsvarligt at samles i større grupper.

Vestjysk Bank har udskudt den ordinære generalforsamling, der skulle være afholdt den 23. marts, på ubestemt tid.

Samme melding er kommet fra Nilfisk, der ligeledes har udskudt sin generalforsamling, der skulle have fundet sted torsdag den 19. marts, på ubestemt tid.

Hos Fynske Bank er generalforsamlingen flyttet til foreløbigt den 30. marts fra den 18. marts.

Nordfyns Bank, der også skulle have holdt generalforsamling onsdag, har aflyst og vil indkalde til ny generalforsamling, når situationen har ændret sig.

Tidligere på ugen udskød også Danske Bank sin generalforsamling, der skulle være holdt i går, tirsdag, og banken vil snarest vende tilbage med en ny dato.

I sidste uge aflyste DFDS og meddelte, at rederiet håber, at generalforsamlingen vil kunne gennemføres i slutningen af april.

BRANCHENYT
Læs også