• For abonnenter
Erhverv

»Coronakrisen rammer vores branche som en tornado«

Danish Crowns markeder er på få uger splittet i atomer. Titusindvis af restauranter er lukkede, og gigantiske mængder kød omdirigeres til supermarkederne. Samlet set falder kødforbruget, fordi forbrugerne er blevet mere sparsommelige.

Artiklens øverste billede
Lars Albertsen, global salgsdirektør hos Danish Crown, forsøger at navigere slagterikoncernens salg sikkert gennem det uvejr, som coronakrisen har udløst. Foto: Casper Dalhoff

Coronakrisen trækker et spor af ødelæggelser og omvæltninger gennem den globale fødevareindustri. De svageste selskaber knækker, og selv solide giganter som Danish Crown rammes af chokbølgerne.

Frem til begyndelsen af marts red den danske slagterikoncern på en bølge af medgang, der løftede indtjeningen til rekordhøje niveauer,

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.