Erhverv

Twitter overrasker positivt i første kvartal

Foto: Bloomberg/Gabby Jones

Det sociale medie Twitter er kommet ud af årets første kvartal med en højere omsætning, end det var ventet i markedet.

Omsætningen endte på 807,6 mio. dollar - svarende til 5,6 mia. kr. - hvor der var ventet 772,9 mio. dollar ifølge Bloomberg News.

- Omsætningen endte på 808 mio. dollar i første kvartal, (hvilket er, red.) en stigning på 3 pct. på årsbasis, reflekterende en stærk start på kvartalet, som blev påvirket af den udbredte økonomiske forstyrrelse relateret til covid-19 i marts, siger Twitters kassemester, Ned Segal, i en kommentar.

Langt størstedelen af Twitters omsætning kommer fra reklameindtægter, der i første kvartal beløb sig til 682 mio. dollar.

På bundlinjen havde Twitter et nettotab på 8 mio. dollar, hvilket gav et tab per aktie på 1 cent. Ifølge Reuters ventede markedet et tab på 2 cent per aktie.

Det sociale medie, som USA's præsident, Donald Trump, er en flittig bruger af, trak i slutningen af marts sine forventninger til første kvartal.

Det skete med henvisning til usikkerheden, som coronakrisen har skabt, og af samme grund gives der i torsdagens regnskab heller ikke forventninger til andet kvartal.

Regnskabet har givet yderligere fart til aktien i formarkedet, hvor den stiger 9,7 pct. Inden tallene lå den ifølge finansmediet til en stigning på 7,1 pct.

BRANCHENYT
Læs også