Erhverv

Michael Jordan takkede nej til astronomisk aftale

Basketball-legenden skulle blot lægge navn til, og møde op til et to timers event, men afviste i stedet en handel til en værdi af mere end 686 mio. kroner tilbage i 2017.

Basketball-legenden sætter ikke sit navn på hvad som helst. Hans tidligere agent fortæller i et nyt interview, at den tidligere NBA-stjerne afviste en lukrativ aftale til en værdi af mere en 686 mio. kroner tilbage i 2017. Her er han før en kamp for Chicago Bulls mod Miami Heat i 1992. Foto: AP Photo / Al Messerschmidt.

Selvom basketballspilleren Michael Jordan skød sin sidste 3-pointer tilbage i 2003, er NBA-legenden stadig en særdeles eftertragtet herre.

I 2017 blev Jordan tilbudt omkring 686 mio. kroner for at dukke op til et to timers-arrangement, men den tidligere Chicago Bulls-stjerne takkede alligevel nej til den ufattelige sum penge.

Det skriver CNN.

Jordans tidligere agent David Falk besøgte i denne uge radioprogrammet ”Boomer and Gio” på kanalen WFAN, hvor Falk fortalte om Jordans forsigtige tilgang, når det kom til at vælge projekter.

»Jeg kom til ham (Jordan red.) for tre år siden med et tilbud på 686 mio. kroner. Det eneste han skulle gøre var at lægge sit navn til, og dukke op til et arrangement på to timer, hvor han skulle offentliggøre aftalen, men han takkede nej,« sagde Falk og fortsatte:

»Gud velsigne ham. Han har haft så meget succes, at han kan gøre, hvad fanden han har lyst til eller ikke har lyst til. Det beundrer jeg. Han er meget, meget forsigtig med hvad han involverer sig i«.

David Falk kom ikke ind på aftalens detaljer i interviewet.

Men det er formentlig heller ikke fordi, at Jordan mangler penge i banken.

I 2017 skrev Forbes, at den tidligere basketball-superstjerne med afstand er den sportsatlet, der historisk set har tjent flest penge.

Igennem sin mangeårige karriere som spiller i Chicago Bulls, har Jordan målt i 2017-dollars indtjent omkring 1,85 mia. dollars.

Michael Jordan er aktuel i den nye dokumentarserie ” The Last Dance” på Netflix, der handler om basketstjernens karriere med fokus på det legendariske Chicago Bulls-hold fra 1997 til 1998, der udover Jordan også kunne pryde sig af ikoniske spillere som Scottie Pippen og Dennis Rodman.

Dokumentarserien er lavet i et samarbejde mellem ESPN og Netflix.

BRANCHENYT
Læs også