Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

TCM Group leverer vækstopbremsning og indtjeningsfald

Corona rammer verden
TCM Group skriver, at Covid-19-udbruddet og myndighedernes foranstaltninger for at mindske spredningen af virussen har haft en begrænset effekt på resultatet for første kvartal. Foto: PR/TCM Group

TCM Group har fremlagt regnskab for første kvartal onsdag morgen. Regnskabet viser, at væksten er bremset op og indtjeningen er faldet.

Ifølge regnskabet fremgår det også, at forventningerne for resten af 2020 fortsat er suspenderet.

Omsætningen er i kvartalet steget med 1,8 pct. til 254,2 mio. kr., hvilket er en opbremsning fra væksten på 17 pct. i samme kvartal året forinden.

Driftsindtjeningen, EBIT, er faldet med 1,3 mio. kr. til 29,7 mio. kr. svarende til en EBIT-margin på 11,7 pct.

TCM Group skriver, at Covid-19-udbruddet og myndighedernes foranstaltninger for at mindske spredningen af virussen har haft en begrænset effekt på resultatet for første kvartal.

TCM Group har fortsat suspenderet sine forventninger til 2020 som følge af manglende gennemsigtighed under udbruddet af COVID-19.

- Som en ordreproducerende virksomhed giver vores ordre pipeline en betryggende visibilitet for andet kvartal 2020. Grundet den fortsatte usikkerhed vedrørende den mellemlange til langsigtede effekt, er vi ikke i stand til nøjagtigt at vurdere størrelsen af denne effekt, skriver TCM Group.

BRANCHENYT
Læs også