Erhverv

Simcorp: Etablerer kontor i Sydafrika

Foto: Colourbox

Softwarekoncernen Simcorp vil have foden inden for på det sydafrikanske marked, og derfor har selskabet valgt Brian Anderson til at stå i spidsen for selskabets aktiviteter i landet.

Det oplyser Simcorp mandag formiddag i en pressemeddelelse.

Fokus på det sydafrikanske marked bliver primært på at tilbyde selskabets front to back-løsninger og services til lokale kapitalforvaltere, offentlige pensionsselskaber og investeringsselskaber.

Ifølge det danske softwareselskab undergår det sydafrikanske marked i øjeblikket en overgangsfase, hvor forældende systemer skal udskiftes.

Dette er senest blevet fremskyndet af en stimuluspakke på 26 mia. dollar, den største i landets historie, annonceret af Sydafrikas præsident som et modsvar til påvirkningen fra coronavirus, skriver Simcorp.

- Lokal tilstedeværelse har altid været en hjørnesten i Simcorps globale udvidelse gennem årene, og den nylige etablerede tilstedeværelse i Sydafrika fortsætter denne tilgang og understøtter en ventet efterspørgsel med lokalt engagement og ekspertise, skriver Simcorp.

Brian Anderson, der altså skal stå i spidsen for selskabets aktiviteter i landet, har 30 års erfaring inden for branchen, og han skal rapportere til Hans Otto Engkilde, der er ledende direktør for UK, Nordeuropa og Mellemøsten.

- Værdien af Simcorps samlede løsninger og services giver det sydafrikanske marked store vækstmuligheder på et kritisk tidspunkt, hvor uddaterede, legacy-systemer og enkeltløsninger ikke længere er egnede til formålet, siger Brian Anderson.

BRANCHENYT
Læs også