Erhverv

Teaterchef overskred markedsføringsbudgettet med 15 mio. kr.

Forhenværende teaterchef på Fredericia Teater Søren Møller mener ikke, at millionoverforbruget på markedsføring har noget at gøre med teatrets konkurs. Bestyrelsesformand fastholder, at det er en væsentlig årsag.

Søren Møller har været teaterchef for Fredericia Teater siden 2010. I februar i år opsagde han sin stilling på baggrund af et overforbrug på marketing, og i marts gik teatret konkurs. Ifølge Søren Møller var de mange opgaver som teaterchef årsag til, at han mistede det økonomiske overblik. Fredericia Teater Fredericia Teater

Den tidligere teaterchef for Fredericia Teater, Søren Møller, brugte i 2019 og 2020 45 mio. kr. på markedsføring, hvilket var 15 mio. kr. mere, end der var budgetteret med. Ifølge teatrets bestyrelse er det, foruden svigtende billetsalg og coronakrisen, én af årsagerne til, at teatret gik konkurs.

Af den pressemeddelelse, som blev udsendt den 16. marts, da teatret indgav konkursbegæring, fremgik det, at der er »konstateret et merforbrug i forhold til budget på markedsføring, som ikke var bestyrelsesgodkendt. Teaterchef Søren Møller har opsagt sin stilling som konsekvens af denne overskridelse.«..

BRANCHENYT
Læs også