Erhverv

Forbes anklager Kylie Jenner for at skabe et »net af løgne«: Trækker kåringen som verdens yngste dollarmilliardær

Nye oplysninger om Kylie Jenners finanser betyder, at hun ifølge Forbes ikke er dollarmilliarder som først antaget. Realitystjernen har løjet sig rigere, end hun er, mener mediet.

Forbes anslår nu Kylie Jenners nettoformue til at være lige under 900 mio. dollars. Foto: AP/Charles Sykes

Realitystjernen Kylie Jenner har over for Forbes blæst sin formue langt større, end den hvad den rent faktisk er på papiret.

Sådan lyder den kontante anklage fra mediet, der hvert år laver lister med verdens rigeste personer. Faktisk er 21-årige Kylie Jenner slet ikke verdens yngste dollarmilliardær, som hun blev kåret som i marts 2019.

Forbes anslår nu Kylie Jenners nettoformue til at være lige under 900 mio. dollars.

Den ændring komme efter, at Forbes har gennemgået de indberetninger, som den børsnoterede skønhedsgigant Coty har offentliggjort de seneste seks måneder. Kylie Jenner solgte i 2019 lige over halvdelen af sin forretning til koncernen og puttede 340 mio. dollars i lommen efter skat på den handel.

Indberetningerne fra Coty viser, at Kylie Jenners forretning langt mindre end først antaget og tilmed mindre profitabel.

Omsætningen lå ifølge Coty i 2018 på 125 mio. dollars, hvilket ikke hamler op med de 360 mio. dollars, som Kylie Jenner tidligere har oplyst til Forbes.

Også profitmarginen ligger langt lavere end de 44 pct., som Forbes tidligere havde taget med i beregningerne. En hel del mindre i og med, at driftsmarginen før af- og nedskrivninger ifølge Cotys tal ligger på omkring 25 pct.

Coronavirussens negative indflydelse på skønhedsindustrien har også spillet en rolle for Forbes nye estimat af Kylie Jenners nettoformue.

Jenner og familien har ikke villet svare på Forbes spørgsmål, fremgår det af artiklen.

BRANCHENYT
Læs også