Serier

Tillidsmand efter magasin-fyringer: Vi havde håbet man lige havde ventet

Trods hjælpepakke til at afbøde faldet i annoncesalget har Egmont Publishing afskediget ni medarbejdere. Fællestillidsrepræsentant beklager beslutningen og havde ønsket, ledelsen ville have ventet lidt længere, inden den nåede til opsigelser.

Corona rammer verden
Adm. direktør i Egmont Publishing, Klaus Høeg-Hagensen, har tidligere afvist, at magasinhuset havde kurs mod afskedigelser som konsekvens af annoncetabet, men har også pointeret, at der ikke kunne udstedes garantier. Foto: PR/Egmont Publishing

Ni ansatte i magasinhuset mistede i sidste uge jobbet, fordi coronakrisen har sat annoncesalget i skak i Egmont Publishing ligesom hos de fleste andre medievirksomheder i Danmark.

De afskedigede medarbejdere er fundet på redaktionerne bag Alt for damerne, Eurowoman og Euroman samt boligmagasinet Rum og en enkelt i annonceafdelingen.Selvom presset på annonceomsætningen var velkendt blandt medarbejderne, er opsigelserne alligevel kommet som en overraskelse, fortæller fællestillidsrepræsentant Kim Asbjørn Blikdal. ..

BRANCHENYT
Læs også