Erhverv

SP Group vil udstede 1,1 mio. nye aktier

Frank Gad, adm. dir. i SP Group. Arkivfoto: Joachim Ladefoged

SP Group vil udstede omkring 1,1 mio. nye aktier i en markedskursemission. Det meddeler selskabet til fondsbørsen onsdag eftermiddag.

Prisen for de nye aktier vil blive fastsat gennem en såkaldt bookbuildingprocedure, der er blevet igangsat. Selskabet regner med at prisfastsættelsen og det endelige antal aktier ligger klar inden børsåbning torsdag.

SP Group skriver, at provenuet fra emissionen bruges til at styrke selskabets kapitalgrundlag for at skabe de bedst mulige rammer for at kunne agere som konsolidator i markedet for formstøbte emner i plast og komposit.

- Selskabet ser et voksende antal potentielle attraktive opkøbsmuligheder og vil sikre sig størst mulig agilitet og finansiel fleksibilitet for at kunne agere hurtigt, når disse attraktive muligheder opstå, skriver SP Group i fondsbørsmeddelelsen.

Hvis udstedelsen af de nye aktier bliver fuldtegnet, vil værdien svare til 8,8 pct. af SP Groups aktiekapital, der efter gennemførelse af emissionen vil være på 24.980.000 kr. - svarende til 2.490.000 aktier til 2 kr. per styk.

BRANCHENYT
Læs også