Serier

Landets største fitnesskæde slår dørene op på torsdag

Fitness World vil ved hjælp af sine systemer og indgange sikre, at de svedende medlemmer træner med afstand til hinanden.

Corona rammer verden
Fitnesscentrene har sammen med svømmehallerne fået lov at åbne fra begyndelsen af denne uge, men Fitness World har valgt at vente på de præcise retningslinjer. Foto: Fitness World

Torsdag morgen får de næsten 500.000 medlemmer af Fitness World atter mulighed for at tage ned i det lokale træningscenter og forberede kroppen godt og grundigt til strandsæsonen.

Dermed slår landets største fitnesskæde dørene op nøjagtig tre måneder efter, at statsminister Mette Frederiksen den 11. marts lukkede landet ned.

»Natten til mandag fik vi retningslinjerne fra myndighederne, og nu gælder det om at få vores godt 4.000 fantastiske kollegaer tilbage på arbejde,« lyder det fra Fitness Worlds direktør, Lars Frødstrup, i en pressemeddelelse.

Kæden består af 175 centre herhjemme og er også tilstede i Schweiz og Polen, hvor medlemmerne allerede er blevet budt velkommen tilbage.

»Vi har god plads i vores centre til at sikre afstanden og kan styre kapaciteten via vores systemer og indgange,« forklarer Lars Frødstrup og understreger, at fitnesskæden tillige har udarbejdet en ny rengøringsprocedure.

Læs også