Erhverv

Bavarian Nordic producerer yderligere ebolavacciner til Janssen

Bavarian Nordic har indgået en ny leveringskontrakt med Janssen til en værdi af 13,9 mio. dollars.

Foto: Michael Mottlau

Bavarian Nordic oplyser, at selskabet har indgået en ny leveringskontrakt med Janssen Vaccines & Prevention B.V., som en del af Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson.

Leveringskontrakten har en værdi af 13,9 mio. dollars, lyder meldingen fra Bavarian i en fondsbørsmeddelelse.

I henhold til kontrakten vil Bavarian Nordic producere og levere såkaldt bulkvaccine til selskabets MVA-BN Filo-vaccine, som Janssen har licenseret, og som indgår i deres ebolavaccine.

Produktionen af vacciner vil blive påbegyndt i 2020, men levering og fakturering sker først i 2021.  Dermed påvirker kontrakten ikke selskabets finansielle forventninger til 2020.

“Vi er glade for at fortsætte vores stærke samarbejde med Janssen. Ebola udgør fortsat en betydelig trussel mod den globale sundhed, og forsyningen af ​​vacciner til lokale borgere, sundhedsarbejdere og andre, der indsættes i risikoområder, er afgørende for at forhindre fremtidige udbrud,” siger Paul Chaplin, administrerende direktør for Bavarian Nordic.

Kontrakten bygger på Bavarian Nordics eksisterende samarbejde med Janssen, hvorunder Bavarian Nordic tidligere har produceret mere end 2 millioner doser MVA-BN Filo.

BRANCHENYT
Læs også