Serier

Norwegian genåbner 76 ruter fra juli

Ligesom SAS åbner Norwegian igen for nogle af sine ruter i juli - herunder 18 ruter fra Danmark.

Corona rammer verden
Norwegian vil genoptage 18 ruter fra Danmark. Foto: Ints Kalnins

Det norske lavprisselskab Norwegian skruer fra juli op for trafikken igen - herunder ved at genåbne 18 ruter fra Danmark.

Det oplyser selskabet onsdag morgen i en pressemeddelelse.

Det betyder, at flere end 600 ansatte i Norge vender tilbage fra orlov, så der i alt kommer cirka 900 piloter og kabineansatte i arbejde i Norwegian til at bemande de i alt 20 fly i drift. Indtil videre har Norwegian haft otte fly i drift på indenrigsruter i Norge.

Fra København vil Norwegian fra starten af juli flyve til blandt andet sydeuropæiske destinationer som Malaga, Alicante, Nice, Palma de Mallorca og Chania. Mens Norwegian fra Billund vil have fire ugentlige ruter til Oslo.

- Vi kommer i luften med flere fly, og vi genåbner en række af de ruter, som vores kunder har efterspurgt. Nu, hvor konkurrenterne er i gang igen, ønsker vi også at melde os ind i konkurrencen og bidrage til, at samfundet gradvist vender tilbage til det normale.

- Samtidig har vi indført en række tiltag for yderligere at reducere en allerede lav smitterisiko om bord, siger Norwegians koncernchef, Jacob Schram, i meddelelsen.

Blandt andet skal passagerer, som er seks år og derover, benytte mundbind, når de rejser med Norwegian, ligesom selskabet vil bede passagerne om at holde afstand til hinanden.

Der vil heller ikke være servicering om bord for at mindske kontakten mellem de rejsende og selskabets ansatte.

BRANCHENYT
Læs også