Serier

G4S havde marginal tilbagegang i årets første fem måneder

Corona rammer verden
G4S' likviditet beskrives som forsvarlig. Ved udgangen af maj havde G4S adgang til sammenlagt 1,5 mia. pund i kreditter og kontanter. Foto: Pontus Lundahl/AP

Sikkerhedskoncernen G4S havde marginal tilbagegang i årets første fem måneder, drevet af en nedgang i det mindste forretningsområde for pengehåndtering ved navn Cash Solutions.

Omsætningen inden for Cash Solutions faldt således 16 pct. til 187 mio. pund, da nedlukningen i forbindelse med udbruddet af coronavirus ramte butikssalget og banksegmentet.

Salget inden for Secure Solutions, eller sikkerhedsløsninger, steg derimod en anelse til 2574 mio. pund i årets første fem måneder.

Det fremgår af en opdatering fra selskabet onsdag, i forbindelse med at selskabet planlægger at give tilsvarende meldinger på sin generalforsamling.

Samlet faldt koncernens omsætning med 1 pct. i de første fem måneder af 2020 i forhold til samme periode sidste år.

I april og maj var der dog tale om et fald i omsætningen på 7 pct.

Omsætningen inden for Cash Solutions faldt med 35 pct. i april og maj, men G4S venter bedring i andet halvår, i takt med at restriktionerne som følge af virusudbruddet lempes.

G4S' likviditet beskrives som forsvarlig. Ved udgangen af maj havde G4S adgang til sammenlagt 1,5 mia. pund i kreditter og kontanter.

BRANCHENYT
Læs også