Erhverv

Krifa-direktør stopper efter »uenigheder« med bestyrelsen

Søren Filbert har sidste arbejdsdag i dag, oplyser Krifa i en pressemeddelelse.

Søren Filbert. Foto: Krifa

Krifa skal i gang med at lede efter en ny direktør. Søren Filbert har nemlig sagt sin stilling op efter en »uenighed« med hovedbestyrelsen om »hvordan Krifas vision ønskes realiseret«.

Det oplyser Krifa i en pressemeddelelse.

»Mange tak til Krifa, for at lade mig stå i spidsen for en af de mest meningsfyldte og visionære transformationer, jeg har været med til i min karriere med høj hastighed og innovativ udvikling. Jeg glæder mig til på afstand at følge Krifas videre rejse væk fra en klassisk a-kasse og fagforening til en arbejdslivsbevægelse,« udtaler Søren Filbert i pressemeddelelsen.

Krifa oplyser, at Søren Filbert har sin sidste arbejdsdag i Krifa i dag, mandag.

»Det er rigtig ærgerligt, at samarbejdet med Søren Filbert slutter her. Søren Filbert har i sine fem år i Krifa drevet den strategiske udvikling, og hans betydning for Krifas transformation mod en arbejdslivsbevægelse er uvurderlig,« udtaler Søren Fibiger Olesen, der er bestyrelsesformand i Krifa.

»Jeg vil her gerne benytte lejligheden til at anerkende Søren for de resultater, han har skabt i sin tid som direktør for Krifa, herunder succesfuld gennemførelse af et stort strategisk visionsprogram, været med til at ændre den grundlæggende organisatoriske struktur i Krifa og skabt gode omstændigheder for at arbejde med innovation på nye måder,« lyder det videre fra formanden.

Inden sommerferien vil hovedbestyrelsen i Krifa mødes for at sætte i arbejdet med at »finde den bedste løsning i Krifas direktion«. Mens dette står på, vil Preben R. Jørgensen udgøre Krifas direktion.

Læs også