Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Jyske Michelin-restauranter kører på pumperne efter nedlukning

I over en måned lukkede corona-krisen for landets Michelin-restauranter og resten af sektoren. Nu er det et spørgsmål om at indhente det tabte. En udfordring, som kræver flere borde og flere kunder – og som man blandt andet tackler på to jyske restauranter.

Corona rammer verden
»Lige nu kører vi hårdt på pumperne personalemæssigt. Hvis vi skal kører med cirka 20 pct. ekstra belægning resten af året smadrer jeg både mit system (i restauranten, red.) og mit personale,« siger Wassim Hallal hos Frederikshøj. Foto: Mikkel Berg Pedersen

Wassim Hallal har købt lamper.

Efter to måneders nedlukning har ejeren og køkkenchefen for den aarhusianske Michelin-restaurant Frederikshøj igen slået dørene op til restauranten – og mens alle pumper bliver kørt hårdere end normalt, står han tilbage med en konstatering...

BRANCHENYT
Læs også