Erhverv

Codan vil tredoble indtjeningen: Går efter milliarden i 2025

Codan går efter en ny strategi, hvor forretningsudvikling og kundetilfredshed skal være i større fokus. Foto: Mathias Svold

Codan skal være endnu bedre til tjene penge i de kommende år. Danmarks tredjestørste forsikringsselskab efter børsnoterede Tryg og Topdanmark har sat sig en ambition om at tredoble den årlige indtjening til 1 mia. kr. i 2025.

Desuden skal det forsikringstekniske nøgletal combined ratio, der måler forholdet mellem erstatninger og omkostninger sat over for præmieindtægterne, ned på omkring 85.

Det fremgår af en ny strategi, hvor Codan blandt andet vil arbejde for, at kunderne får endnu bedre adgang til rådgivning om, hvordan skader undgås.

- Vi har lavet et grundigt arbejde, hvor vi har været rundt i alle kroge af Codans organisation og talt med alle dem, som vi arbejder for og med. Det har givet en klar ide om, hvor vi skal sætte ind for at blive et stærkere selskab og indtage den position i det danske forsikringsmarked, som vi både kan og vil.

- Konklusionen er, at Codan har et enormt stort potentiale, men at vi kan forløse det endnu bedre, siger administrerende direktør Christian Baltzer.

Blandt de bærende elementer i strategien nævner Codan et endnu større fokus på forretningsudvikling og kundetilfredshed.

BRANCHENYT
Læs også