Erhverv

Torsten Sløk siger farvel til Deutsche Bank efter 15 år

Den danske cheføkonom har valgt at søge nye udfordringer.

Torsten Sløk har ud over Deutsche Bank, New York, også gennem karrieren hidtil arbejdet for OECD og IMF. Foto: Lars Krabbe.

Danske Torsten Sløk forlader posten som cheføkonom i Deutsche Bank Securities.

Det skriver han torsdag aften i en email, hvor han samtidig fastslår, at fremtiden byder på en ny opgave i anden del af den finansielle sektor.

Torsten Sløk, der gennem 15 år har arbejdet i den tyske storbanks kontor på Wall Street, New Work i USA, regnes som en blandt de førende bankøkonomer i verden.

49-årige Torsten Sløk er uddannet økonom fra Københavns Universitet

Han kom til Deutsche Bank i 2005, og var tidligere i karrieren bl.a. ansat hos OECD i Paris som økonom samt hos IMF i Washington.

Torsten Sløk skriver i mailen, som er sendt ud torsdag aften til forretningskontakter, at han forlader Deutsche Bank efter 15 år for at forfølge en jobmulighed »hos en af verdens største og alternative investeringsrådgivere i verden«. Det dog uden at Torsten Sløk der præciserer yderligere, hvor han nu skal arbejde.

Bloomberg skriver torsdag aften, at Torsten Sløk - ifølge nyhedsbureauets kilder - bliver del af investeringsselskabet Apollo Global Management Inc. Oplysningen er dog ikke bekræftet af hverken Sløk eller selskabet.

Finans har uden held forsøgt torsdag aften at få en kommentar fra Torsten Sløk i New York.

BRANCHENYT
Læs også