Serier

Virksomheder forbereder sig på en langstrakt krise

Danske virksomheder er gået i kriseberedskab i forventning om lang tid med coronaproblemer. Droppede investeringer, tredobbelte budgetter og hurtigere omstilling er nogle af værktøjerne.

Corona rammer verden
Mens mange taler om, at vi er på vej ud af coronakrisen, mener en stribe virksomhedsledere, bl.a. Peter Haaber, Zleep Hotel, at vi kommer til at være i den i lang tid endnu. Foto: Marie Ravn Zleep Hotels' stifter og adm. direktør, Peter Haaber, solgte sidste år halvdelen af kæden til tyske Deutsche Hospitaly. Han forbereder sig nu på en lang periode med coronaudfordringer og et resultat, der også i 2021 bliver "kummerligt". Foto: Zleep Hotels

Sejlet er pillet ned og mandskabet er surret fast. Klar til at kæmpebølgen hamrer ned over dækket. Det er situationen i en lang række virksomheder, der trods større aktivitet i Danmark langt fra kan skimte enden på coronaproblemerne.

»Der er en rimelig bred retorik blandt mange, som jeg snakker med, om, at vi er på bagsiden af corona. Og jeg tænker bare – vi er lige midt i det!,« siger Søren Faerber. ..

BRANCHENYT
Læs også