Erhverv

Dansk byggefirma steg med 800 procent på fire år – nu er det gået konkurs

For to år siden blev CPMG kåret som en af de hurtigst voksende virksomheder i Syddanmark.

Den mellemstore byggevirksomhed CPMG Construct var indtil for få år siden en de hurtigst voksende virksomheder i Syddanmark. Nu er den gået konkurs. Foto: Casper Dalhoff.

CPMG Construct ApS var indtil for få år siden en af de hurtigst voksende virksomheder i Syddanmark, men nu er byggevirksomheden gået konkurs.

Det skriver JydskeVestkysten.

I november 2018 blev CPMG Construct kåret som den fjerde hurtigst voksende virksomhed i Region Syddanmark af Dagbladet Børsen.

Business Esbjerg beskrev på samme tidspunkt, hvordan CPMG havde haft en vækst på 800 pct. på fire år.

CPMG Construct ApS har eksisteret siden 2005. Virksomheden startede med at beskæftige sig med specifikke mureropgaver, men udviklede sig sidenhen til at udføre hoved- og totalentrepriser, samt udvikling af ejendomme.

Konkursen skete efter begæring fra Gældsstyrelsen oplyser kurator og advokat Michael E. Hansen fra Penta Advokater til JydskeVestkysten:

»Noget tyder på, at udvidelsen af aktiviteterne har presset selskabets likviditet,« fortæller Michael E. Hansen til avisen.

Ifølge JydskeVestkysten havde CPMG Construct ved konkurstidspunktet omkring 50 ansatte.

Størstedelen af de ansatte er nu taget med i en aktivoverdragelse til selskabet DGP Entreprise ApS, hvor de to nu forhenværende ejere af CPMG er blevet medejere.

BRANCHENYT
Læs også