Erhverv

Dansk super-iværksætter har rejst 1,8 milliarder: Vil bygge verdens største børne-tv-firma

Først rejste han over en milliard, og nu henter han 750 mio. kr. ekstra til sit kun to år gamle selskab. Danske René Rechtman er i fuld gang med at købe og udvikle det mest populære børne-tv på Youtube.

CocoMelon udgiver animationsfilm på Youtube og er nu blevet opkøbt af Moonbug med danske René Rechtman i spidsen. Konceptet bag Moonbug er at have et stort budget til at opkøbe og konsolidere det indhold til børn, som er populært i dag. Foto: PR

Engang var der kun tv-kanaler og videobånd, hvis man ville se tegnefilm, men siden har Youtube og de mange andre streaming-tjenester åbnet porten på vid gab for en syndflod af indhold.

Og nu er meget af verdens mest populære indhold til små børn ved at blive samlet i ét selskab – med en dansker i spidsen. René Rechtman, som har en fortid som direktør hos Disney, har lige rejst 750 mio. kr. til sit selskab Moonbug, der har base i London. Og pengene kommer oveni den milliard kroner, der blev hentet fra investorer tilbage i 2018, kort tid efter at Moonbug blev stiftet. ..

Læs også
Top job