Erhverv

Efter kæmperegning i forsikringskonkurs erkender garantifond: Advokathonorarerne er meget svær at gennemskue

I konkursen Alpha Insurance står forsikringsbrancens garantifond til at ende med en enorm regning, mens Kammeradvokaten står til at tjene mange penge. Fonden erkender, at advokatregninger er som mekanikerregninger: Meget svære at gennemskue.

Som direktør for garantifonden for skadesforsikringsslskaber erkender Torben Weiss Garne, at det er meget svært at gennemskue prisen på advokathonorarer. Lige som det er svært at vide, om mekanikerne har ret i, at det er på tide at skifte karburatoren på en bil. Man må bare stole på ham. Foto: Forsikring & Pension.

I Danske Bank tikker renteudgifterne lystigt derudaf på den enorme kassekredit, som Garantifonden for skadesforsikringsselskaber har. Hvor dyrt det bliver, afhænger især af resultatet af den meget komplekse konkurs i forsikringsselskabet Alpha Insurance.

Også udgifterne til Kammeradvokaten tikker afsted. Indtil videre har kurator Boris Frederiksen bedt om 30 mio. kr. ekskl. moms a conto for det indledende arbejde, der har taget mellem et og halvandet år...

BRANCHENYT
Læs også