Erhverv

Lars Larsens familie ude af endnu et selskab

Lars Larsen Group har solgt endnu et selskab i porteføljen. Reklameselskabet Eovendo er afhændet til de oprindelige stiftere.

Jacob Brunsborg er formand i Lars Larsen Group, som har afhændet reklameselskabet Eovendo. Foto: Joachim Ladefoged.

Lars Larsen Group er ikke længere hovedejer af reklameselskabet Eovendo, der belønner forbrugere for at sige deres mening om reklamer. Ejerskabet er afhændet til Martin Østergaard og Nicolas Ibenforth, der er de oprindelige idémænd bag Eovendo.

»I forbindelse med vores gennemgang af strategien for Lars Larsen Group har vi også kigget på Eovendo og vurderet, at virksomheden ikke passer ind i planerne for fremtiden. Der er stadig mange gode muligheder i Eovendo, men der er bedre mulighed for at realisere dem udenfor Lars Larsen Group,« siger adm. direktør i Lars Larsen Group, Jesper Lund.

I forbindelse med, at stifterne har overtaget ejerskabet, er egenkapitalen blevet reetableret, og Nicolas Ibenforth ser gode muligheder for Eovendo i fremtiden.

Eovendo
  • Blev stiftet i 2008
  • I 2012 kom Lars Larsen med som investor. Han ejer over halvdelen af aktierne i selskabet
  • Ideen bag virksomhedens konceptet er, at brugerne selv bestemmer, hvilke reklamer de vil se, og samtidigt får de penge for de reklamer, de ser
  • Man får penge efter antallet af vurderinger, man laver af de reklamer, man ser

»Det er klart, at det ændrer meget, at Lars Larsen Group ikke længere står bag. Derfor har vi også været igennem en turnaround, hvor vi har skåret ind til benet, og kigget grundigt på, hvordan selskabet skal drives i fremtiden. Her er det afgørende, at vi stadig har nogle gode kontrakter, som vi kan bygge videre på, og vi ser store muligheder i Eovendo i fremtiden,« siger Nicolas Ibenforth.

Eovendo, der har hovedkontor i Aarhus, blev stiftet i 2008 og fik i 2012 Lars Larsen som medejer.

Selskabet har i de seneste tre år haft et samlet underskud på op mod 50 mio. kr.

I august meddelte Lars Larsen Group, at man har solgt selskabet BackTee, der sælger golftøj og golfudstyr.

BRANCHENYT
Læs også