Erhverv

Bestyrelsesformand: Ingen er fredet i undersøgelse af kulturen på TV 2

Der skal både ryddes og rettes op hos TV 2, lyder det fra bestyrelsesformand Jimmy Maymann, efter TV 2 har iværksat en ekstern undersøgelse af arbejdskultur, sexisme og krænkelser. »Jeg ville ikke synes, TV 2 med dén beskrivelse ville være et rart sted at sende min datter hen,« siger han med henvisning til den seneste tids beretninger fra arbejdspladsen.

TV 2's formand varsler hårdt opgør med kulturen på TV 2: »Ligegyldigt hvem du er i vores organisation, så er der nultolerance, hvis der kommer ting frem. Det er vi nødt til at gøre – at rydde op én gang for alle,« siger Jimmy Maymann. Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritzau Scanpix

TV 2 har stået om ikke forrest, så i hvert fald et godt stykke fremme i geledderne i det stormvejr, som mediebranchen er havnet i. Beretninger om sexisme, krænkende adfærd og chikane på danske mediearbejdspladser er kommet frem i stort tal, og her har TV 2 været centrum i flere ombæringer.

Tv-selskabet har iværksat en ekstern undersøgelse. Den skal dels afdække konkrete sager med eventuelt ansættelsesretsligt efterspil, dels være vidensgrundlag for det lange, seje træk med at skabe kulturforandringer. ..

BRANCHENYT
Læs også