Erhverv

Topdanmark.direktør: Sydbank-samarbejde fyldte ikke ret meget

Sydbank har opsagt samarbejdet med Topdanmark om salg af forsikringer til sine kunder, efter banken har købt Alm. Brand Bank og indledt samarbejde med Alm. Brand.

Men det kommer ikke umiddelbart til at betyde det helt store for Topdanmark, der har været glade for samarbejdet.

Det siger divisionsdirektør i Topdanmark, Carsten Elmose, til Ritzau Finans.

- Vi har haft et godt partnerskab med Sydbank, som vi har været glade for, og som vi er kede af stopper af - man kan vel sige - naturlige årsager, siger han om ophøret af aftalen.

- De kunder vi har fået gennem Sydbank er i dag Topdanmark-kunder. Og det er de også fremadrettet. Vi har en god kundebase med god relation til vores kunder. Og vi regner med, at vi kan bevare de kunder, siger Carsten Elmose.

Når det er sagt, så fylder selve kundebasen og samarbejdet ikke så meget hos Topdanmark.

- Eksempelvis fylder vores samarbejde med Nordea væsentligt meget, siger direktøren.

Nordea og Topdanmark begyndte tidligere i år et samarbejder om forsikringer. Et samarbejde der afløste det samarbejde, som Topdanmark tidligere havde med Danske Bank.

Topchefen i Topdanmark, Peter Hermann, fortalte i juli til Ritzau Finans, at Nordea allerede havde sendt henvendelser fra 55.000 kunder til forsikringsselskabet, hvilket var målet for hele året.

Carsten Elmose kan ikke helt konkret oplyse, hvor stor en andel, samarbejdet med Sydbank har udgjort af Topdanmark-forretningen.

- Det vil vi komme ind på, når vi kommer med regnskab for tredje kvartal den 23. oktober, siger han og fortsætter:

- Vi har stadigvæk en vækstambition. Og et afsluttet samarbejde kan måske åbne for et nyt.

BRANCHENYT
Læs også