Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Tysk forsikringskæmpe sætter 3,6 mia. kr. af til corona-erstatninger

Corona rammer verden
De nye forsikringsaftaler, som Allianz indgår med filmproduktionsselskaber vil ikke dække tab relateret til covid-19, siger Thomas Sepp til mediet. Foto: Jens Kalaene/AP

Den tyske forsikringskoncern Allianz, der har forsikret en lang række Hollywood-filmstudier, har sat omkring 488 mio. euro svarende til cirka 3,6 mia. kr. af til erstatningsudbetalinger i år, hvoraf en stor del vil gå til underholdningsindustrien og filmstudier, der har måttet lukke produktioner ned under coronakrisen. Det skriver Bloomberg News.

- Genoptagelsen af filmproduktioner går langsomt, siger Thomas Sepp, chef for erstatningsudbetalinger i Allianz’ erhvervsforretning, til Bloomberg og fremhæver, at det især gælder de amerikanske filmstudier.

Ifølge Bloomberg har coronakrisen ramt underholdningsindustrien hårdt, hvilket har ført til en strøm af ønsker om erstatningsudbetaling hos forsikringsselskaberne for tabte indtægter.

I første halvår faldt Allianz’ indtjening med 1,2 mia. euro svarende til cirka 8,9 mia. kr. primært på grund af coronarelaterede erstatningsudbetalinger, skriver Bloomberg.

De nye forsikringsaftaler, som Allianz indgår med filmproduktionsselskaber vil ikke dække tab relateret til covid-19, siger Thomas Sepp til mediet.

BRANCHENYT
Læs også