Erhverv

WindowMaster går på First North efter overtegnet udbud

Selskabet hentede 59 mio. kr. fra udbudsrunden, og første noteringsdag på First North Growth Market Denmark bliver den 27. oktober.

WindowMaster International er klar til First North og har første noteringsdag den 27. oktober. Her ses selskabets adm. direktør Erik Boyter.

Greentech-virksomheden WindowMaster International er klar til sin entre på Nasdaq First North Growth Market Denmark.

Selskabet afsluttede tirsdag ved midnat sit udbud af aktier, og det blev overtegnet med 138 pct., oplyser selskabet.

I alt blev det til et bruttoprovenu på 59 mio. kr., og første noteringsdag bliver den 27. oktober 2020 kl. 9.00.

»Vi er meget tilfredse med resultatet af udbuddet, og især er vi overvældet af den interesse og tillid, som investorerne har vist vores virksomhed. WindowMasters fortsatte positive udvikling vil især blive drevet af den grønne dagsorden over hele verden og ikke mindst vores prioritering af bæredygtighed i vores globale drift og de løsninger, vi leverer,« siger adm. direktør Erik Boyter fra WindowMaster International.

Provenuet fra salget af aktierne skal bruges til fremtidig vækst og opkøb af andre virksomheder inden for samme felt.

»Vi investerer ikke kun provenuet fra udbuddet i organisk vækst, men ser også efter mål for opkøb for at understøtte og fremskynde væksten,« siger Erik Boyter.

WindowMaster blev etableret i 1990. I 2015 opkøbte Erik Boyter samtlige aktier i WindowMaster, der tidligere hørte under VKR Holding.

Ifølge Erik Boyter er WindowMaster gået fra at være en mindre entreprenørvirksomhed til i dag at være markedsledende producent af naturlig ventilation, »der i dag beskæftiger højt specialiserede cleantech-medarbejdere i Danmark, Norge, Tyskland, Schweiz, England og USA.«

BRANCHENYT
Læs også