Erhverv

Svensk børsselskab køber Creuna

Efter opkøbet af Creuna kommer konsulenthuset Knowit op på 2.600 medarbejdere, hvoraf 100 er i Aarhus og København.

Creunas adm. direktør, Roar Nissen, skal efter planen lede afdelingen Knowit Experience efter opkøbet. Foto: Creuna

Konsuletbureauet Knowit, der er børsnoteret på den nordiske børs i Stockholm, har købt det digitale konsulenthus Creuna, der har kontorer i blandt andet Danmark, for at styrke virksomhedens digitale ambitioner om at være nordens største digitale bureau og øge den lokale tilstedeværelse i Danmark.

»Vores ambition er at blive det førende bureau inden for data-drevet customer experience i den nordiske region. Med vores kompetencer og Creunas passion for at udvikle stærke brands og brugeroplevelser, styrker vi nu vores position yderligere. Samtidigt, bliver vi en endnu mere attraktiv arbejdsplads med spændende udviklingsmuligheder for vores medarbejdere,« siger Fredrik Ekerhovd, direktør for Knowit Experience.

Sammenlægningen af de to virksomheder betyder, at afdelingen Knowit Experience vokser til 900 digitale eksperter, mens Knowit samlede medarbejderstab når op på 2.600 medarbejdere fordelt i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland.

I Danmark kommer Knowit til at nå op på omkring 100 ansatte i Aarhus og København.

Før opkøbet har det Creuna i de senere år leveret solide resultater på top- og bundlinje, og virksomheden har 80 medarbejdere tilknyttet i Aarhus.

»Jeg er stolt over de resultater og den profil, vi har skabt i Creuna. Teamet og ledelsen i Danmark har etableret en særdeles attraktiv arbejdsplads, vi er en værdifuld partner for vores kunder, og jeg kan godt forstå, at Knowit gerne vil have os med ombord. Vi har længe haft lyst til at etablere en tilstedeværelse i København, og vi glæder os til at begynde samarbejdet med vores nye kollegaer,« siger nuværende adm. direktør for Creuna Danmark, Roar Nissen.

Det er hensigten, at de to virksomheder skal samles under navnet Knowit Experience under ledelse af Roar Nissen.

BRANCHENYT
Læs også