Erhverv

Nordnet Danmark fik kundetilvækst på 52 pct. i tredje kvartal

Anne Buchardt, adm. direktør i Nordnet Danmark. Arkivfoto: Nordnet/PR

Den svenske børsmægler Nordnets danske afdeling, Nordnet Danmark, har i tredje kvartal kunnet fremvise en kundevækst på 52 pct. til 172.300 kunder, og samtidig er den samlede opsparede kapital øget med 36 pct. til 101 mia. svenske kr.

Det skriver Nordnet i en meddelelse fredag morgen.

- Vi kan fremvise meget stærke tal for såvel kundetilvækst som tilgang af ny kapital. I løbet af tredje kvartal er kundebasen vokset med 14.000, og vores godt 170.000 kunder har øget deres opsparing i Nordnet med 3 mia. svenske kr., siger Anne Buchardt, landechef for Nordnet.

Nordnet Danmarks indtægter er i tredje kvartal steget med 133 pct. til 127 mio. svenske kr.

Nordnet Danmarks indtjening før skat er i tredje kvartal steget til 76 mio. svenske kr. fra 11 mio. svenske kr., hvilket er tredje kvartal i træk med en vækst på mere end 600 pct.

- Resultatet er baseret på en høj handelsaktivitet og en massiv kundetilgang samt ny opsparingskapital fra vores kunder. Samtidig kan vi sikre en stabil udvikling i omkostningerne som følge af en skalerbar forretningsmodel baseret på en digital brugergrænseflade og automatiserede processer, siger Anne Buchardt.

For hele Nordnet-koncernen er de samlede indtægter på de fire nordiske markeder steget til 617 mio. svenske kr., og resultatet før skat er øget med 265 pct. til 337 mio. svenske kr.

BRANCHENYT
Læs også