Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Greentech-virksomheden Waturu udskyder endnu en notering af datterselskab

Greentech-virksomheden Waturu har udskudt den planlagte børsnotering af datterselskabet Aquaturu.

Holder Waturu vand?
Foto: Screendump fra Waturu.dk

Det Vejle-baserede greentechselskab Waturu har for anden gang på lidt over en måned udskudt en planlagt børsnotering af et datterselskab. Det oplyser Waturu, som har slået sig op på at udvikle en ny teknologi til at opvarme vand og fjerne bakterier i vandet, i en børsmeddelelse.

Den planlagte børsnotering af Aquaturu er blevet rykket ind i 2021, oplyser Waturu. Denne meddelelse kommer, efter at Waturu i september oplyste, at den planlagte børsnotering af datterselskabet Watgen Medical blev flyttet til 2021.

Det var oprindeligt planen, at Aquaturu skulle noteres på minibørsen First North, hvor Waturu også er noteret. Og det skulle ske i løbet af fjerde kvartal. Men noteringen er nu rykket ind i 2021.

»Udskydelsen sker, for at modne og styrke virksomheden yderligere inden IPO'en, herunder for at undersøge mulighederne for at opnå en direkte investering fra en industri aktør,« lyder det i selskabsmeddelelsen fra Waturu.

Aquaturu har tidligere oplyst, at det har udviklet en løsning, som kan nedsætte bakterie- og algeniveauet i landbaserede fiskeopdræt og dermed bl.a. give en højere overlevelsesrate blandt fiskene i dambrug. I selskabsmeddelelsen lyder det, at teknologien til dette er blevet valideret af eksterne laboratorier.

Samtidig lyder det, at Aquaturu har indgået en »række større« letter of intent-aftaler (LOI) med bl.a. et stort amerikansk selskab inden for lakseopdræt samt flere store danske fiskeopdræt.

»Vi takker de mange fortegnere, som allerede har tegnet op imod 40 pct. af det nuværende udbud i Aquaturu-IPO'en. Vi kommer til at holde jer løbende orienteret om det kommende udbud i 2021, således I igen får muligheden for at deltage, når vi er klar. Afslutningsvis vil jeg gerne takke Aquaturu-teamet, for på kort tid at have nået en række vigtige milepæle for selskabet,« udtaler Brian Feldsted, adm. direktør i Aquaturu.

BRANCHENYT
Læs også