Erhverv

Løvinde bliver iværksætter: Stopper som direktør i familiekoncern

Den efterhånden velkendte erhvervskvinde Mia Wagner, der har deltaget som eneste løvinde i de seneste Løvens Hule-sæsoner, træder ned fra direktionen i Freeway-koncernen. Hun skal i stedet forfølge iværksætterdrømmen.

Mia Wagner ses her som en del af investorerne i "Løvens Hule". Fra venstre: Christian Arnstedt, Jacob Risgaard, Mia Wagner, Jesper Buch og Jan Lehrmann. PR-foto: Per Arnesen.

Mia Wagner stopper som direktør i den Viborg-baserede familiekoncern Freeway.

Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Istedet skal Mia Wagner, der har været koncerndirektør siden 2017, være iværksætter i sit eget selskab. Freeway-ejerne Morten Wagner Jr. og Morten Wagner Sr. vil fremover igen lede den daglige drift af Freeway-koncernen.

»Vi har fuld forståelse for, at Mia også kan mærke iværksætterblodet banke i årerne, og vi ønsker hende alt det bedste og glæder os til at følge hendes nye iværksættereventyr. Mia har været med til at tage Freeway-koncernen til nye højder, og vi glæder os til at fortsætte det gode udviklingsarbejde med alle de spændende virksomheder,« siger Freeway-ejer Morten Wagner Jr.

Freeway blev startet i 1998 af far Morten Wagner Sr. og søn Morten Wagner Jr. Siden 2017 har Mia Wagner, der er datter af Morten Sr., haft tøjlerne i virksomheden, men det er slut nu.

Mia Wagner er uddannet advokat, og startede karrieren som advokatfuldmægtig i Morten Wagner Sr.’s advokatfirma. Dette lukkede, og Mia Wagner blev istedet indsat som direktør i Freeway.

Hun har siden januar 2019 været den eneste løvinde blandt løverne i hulen, når DR1-programmet Løvens Hule er løbet over danskernes tv-skærme. Om hun fortsat er at finde i DR-programmet efter fratrædelsen er endnu uvist.

Freeway-koncernen består i dag af omkring 30 forskellige virksomheder, der blandt andet tæller Dating.dk, Plusbog, Avisen.dk og Lejebolig.dk.

Ledelsesrokaden træder ifølge meddelelsen i kraft den 1. november 2020.

BRANCHENYT
Læs også