Erhverv

Huscompagniet åbner med lille stigning på første børsdag

Afregningskursen på Huscompagniet blev 117 kr. pr. aktie - Den åbner i sin første handel på 119 kr.

Huscompagniets bestyrelsesformand Claus V. Hemmingsen (tv.), finansdirektør Mads Dehlsen Winther, topchef Martin Ravn-Nielsen samt noteringschef hos Nasdaq sendte Huscompagniet på børsen onsdag morgen. Foto: Stine Bidstrup.

Det danske selskab Huscompagniet har sin første dag på fondsbørsen. Aktien ligger efter en times handel i kurs 118-119 kr., hvilket er en kende over afregningsprisen.

Da Huscompagniet offentliggjorde sit børsprospekt regnede ejerne med, at selskabets aktier ville blive afregnet inden for intervallet 112 til 130 kr. pr. aktie.

Den endelige afregningskurs blev på 117 kr. pr. aktie og dermed i den nedre ende af det angivne interval.

»Dagen i dag er et vidne om, at vores utrættelige fokus på kunderejsen og specielt kundens tryghed, når det gælder kvalitet, leveringstid og budget, også er det, der skaber en succesfuld forretning,«, siger Martin Ravn-Nielsen, koncernchef i Huscompagniet i en fælles pressemeddelelse fra Huscompagniet og Nasdaq Copenhagen.

Huscompagniet kalder sig selv for markedsleder indenfor nybyggeri af enfamiliehuse i Danmark.

For fondsbørsen er det en vigtig begivenhed, da det ikke er hver dag, at man kan optage nye selskaber på selve hovedbørsen. De fleste noteringer i den senere tid har været på den mindre First North markedsplads.

»Vi er stolte af at kunne byde HusCompagniet velkommen på Nasdaq Copenhagen Main Market. Vi ser frem til at følge selskabet på deres fortsatte vækstrejse og til at give dem den likviditet og synlighed, der følger med en notering på vores hovedmarked,« siger noteringschef for Nasdaq Copenhagen, Carsten Borring.

BRANCHENYT
Læs også