Erhverv

Adidas bekræfter overvejelser om salg af Reebok

Adidas overvejer de strategiske muligheder for sportsmærket Reebok, herunder et muligt frasalg, og selskabet vil træffe en beslutning den 10. marts, når den tyske sportsudstyrskoncern annoncerer en ny femårig strategi. Det skriver Bloomberg News.

Overvejelserne kommer ikke som den store overraskelse, efter at flere medier de seneste måneder har skrevet om overvejelserne, men det har været med baggrund i unavngivne kilder - og har ikke været bekræftet officielt.

I november var der også rygter om, at Adidas skulle have hyret rådgivere i processen, og Financial Times skrev desuden, at kapitalfondene Permira og Triton var interesserede i at overtage Reebok .

Adidas købte Reebok i 2006 for 3,8 mia. dollar, men så meget skal Adidas med danske Kasper Rørsted i spidsen ikke regne med at få for selskabet ved et salg.

Ifølge Manager Magazin skulle Adidas før coronapandemien have håbet på at få 2 mia. euro for et salg, men nu kan selskabet stille sig tilfreds med et mindre beløb, lyder vurderingen samme sted.

Adidas-aktien ligger ved 16-tiden 1,7 pct. højere i 288 euro.

Læs også