Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Virksomheder rammer loft over støtte i coronahjælpepakker

Mange virksomheder får en lang næse, lyder kritikken fra Dansk Industri. De kan nemlig ikke få lige så meget udbetalt i coronahjælp fra staten, som de er stillet i udsigt.

Corona rammer verden
Klima-, Energi- og Forsyningsminister Dan Jørgensen. Arkivfoto: Nima Taheri Fungerende erhvervsminister Dan Jørgensen vil senere i denne uge forsøge at presse EU-kommissær Margrethe Vestager til at lempe på Kommissionens praksis for godkendelse af coronahjælpepakker, så danske virksomheder undgår et nyt støtteloft. Arkivfoto: Olivier Matthys/POOL/ AFP.

Der venter en ubehagelig kendsgerning for en række af de danske virksomheder, der håber på statslig hjælp til at betale en del af kriseregningen.

På papiret kan virksomhederne få dækket op til 90 pct. af de faste omkostninger, hvis de er ramt af en omsætningsnedgang på mindst 30 pct. som følge af den seneste nedlukning. Tvangslukkede virksomheder kan få dækket op til 100 pct. af de faste omkostninger. Men en række virksomheder vil dog i realiteten få langt mindre udbetalt...

BRANCHENYT
Læs også